LØRDAG OG SØNDAG, KL. 11.00-18.00

Maker Faire

Om Maker Faire

Maker Faire er den største oppfinnerfestivalen på planeten – en familievennlig utstilling av oppfinnelser, kreativitet og idéer, og en feiring av gjør-det-selv-bevegelsen. Det er et sted hvor mennesker møtes og viser frem hva de lager og deler det de kan.

En skaper (Maker) er alt fra en teknologientusiast til en håndverker, fra en hjemmesnekrer til en forsker. De kommer i alle aldre og med alle mulige erfaringer. Målet til Maker Faire er å underholde, informere, knytte mennesker sammen, samt å få dette miljøet til å vokse.

Første gang Maker Faire ble arrangert var i San Mateo, CA. USA. I 2013 ble det arrangert for åttende gang med 800 skapere (makers) og mer enn 100 000 deltakere. I løpet av tre år har World Maker Faire New York, samt andre større Maker Faires vokst til mer enn 500 skapere og 55 000 deltakere. Detroit, Kansas City, Newcastle (UK) og Tokyo har mer enn 200 skapere og mindre, uavhengige Mini Maker Faires arrangeres også rundt omkring i USA og i resten av verden .

Maker Faire er et arrangement organisert av MAKE magazine og med støtte av Maker Media.

Abonner her

Om MAKE Magazine

MAKE er det første magasinet som fullt og helt er dedikert til gjør-det-selv (DIY) prosjekter. MAKE forener, inspirerer, informerer og underholder et voksende miljø av ressurssterke folk som gjennomfører fantastiske prosjekter i sin egen bakgård, kjeller eller garasje. MAKE hedrer din rett til å tweake/modifisere, hacke og forandre enhver teknologi slik du selv måtte ønske det.

Foruten magasinet Make, og festivalen Maker Faire er MAKE også: